Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962
in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

NL | FR

Nieuws & pers

Hoe de beste pels voor u kiezen?

Het kiezen van de beste pels voor u is als het kiezen van een auto. De meesten van ons kunnen zich geen auto veroorloven voor elke activiteit of behoefte, dus we kiezen de belangrijkste - bijvoorbeeld de kinderen naar school brengen en boodschappen doen - en kopen dienovereenkomstig.

Verboden uw benen te kruisen

Zoals de meeste vrouwen weten, is het een natuurlijk instinct om de benen te kruisen wanneer men gaat zitten. Echter, als het gaat om de felbegeerde eerste rij van een Fashion Week-show, weten ervaren fashionista's dat ze hun benen niet mogen kruisen.

Universiteit geeft cursus over bont

De opleiding Bachelor of Business Administration van de Centria University of Applied Sciences in Finland, biedt studenten de mogelijkheid om zich te specialiseren in bont. Dit is iets unieks dat nergens anders ter wereld wordt aangeboden.

Bontvest in nerts - collectie Parmentier

Mode is meer dan kleding

"Mode is niet iets dat alleen in kleding bestaat. Mode is in de lucht, in de straat, mode heeft te maken met ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt", aldus Coco Chanel.

Sneeuw

Denkt u echt dat ons klimaat verandert?

Onze mening over de klimaatverandering hangt meestal af van... het weer op de dag dat men ons erom vraagt. Tot deze conclusie kwam een studie van wetenschappers aan de Universiteit van Columbia.

Traceerbaarheidsprogramma voor bont gelanceerd in Parijs

Het nieuwe traceer- en certificatieprogramma, FurMark, werd vorige week onthuld in Parijs, samen met LVMH (Louis Vuitton, Fendi, Christian Dior, Celine, Givenchi), Kering Group (Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen) en tal van andere topmodemerken.

Aretha Franklin, de wereldster die pels droeg met grandeur

Aretha Franklin was geen mode-trendsetter of een stijlicoon. Ze was een vrijgevochten zwarte vrouw, racistisch trots, met een "ik-draag-wat-ik-wil-mentaliteit" die vaak optrad gehuld in één van haar vele prachtige pelsjassen.

Pagina's