Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

La Maison Parmentier
Artisan – Designer

Nieuws & pers

Waarom u in mei uw bont uit de kast moet halen.

Hoewel uw pelsjas er misschien op het eerste gezicht niet vuil uitziet, zal die het wel zijn als deze reeds jaren niet meer is gereinigd. Stof en vuildeeltjes stapelen zich na verloop van tijd op tussen de haren waardoor deze minder glanzen en meer gaan samenklitten.

Vier tips om uw pelsjas of bontaccessoire te bewaren in de zomer.

Pels van goede kwaliteit is onovertroffen wat duurzaamheid en schoonheid betreft. Hou rekening met volgende 4 tips zodat uw pels lang zijn schoonheid bewaart.

De streetstyle-trends voor herfst/winter 2022 die u moet kennen.

De terugkeer voor de modesector naar de normaliteit na Corona was van korte duur. De oorlog in Oekraïne en de daarmee gepaard gaande onzekerheden blijven als een donderwolk boven de sector hangen. Maar dat wil niet zeggen dat de mode zelf stilstaat.

De top 5 meest gestelde vragen over restyling van oude bontjassen.

Veel bontliefhebbers hebben in hun kleerkast een oude pelsjas die ze niet meer gebruiken omdat deze uit de mode is of te zwaar is geworden. Dit zijn de vijf meest gestelde vragen die we hieromtrent krijgen:

De toekomst van mode en artificiële intelligentie.

Artificiële intelligentie (AI) wordt in bijna elke branche ter wereld gebruikt, dus nu ook in de mode-industrie. Grote mode-concerns investeren enorme bedragen in AI-systemen die hen kunnen voorzien van klantenfeedback. Deze wordt bekomen via analyse van sociale mediapagina's. Hierbij wordt nageg

Drie haalbare stijlaanpassingen voor 2022.

Het is die tijd van het jaar waarin we onszelf goede voornemens beloven, maar die al even snel weer worden verbroken.

Dit is de reden waarom royals vaak bontstola’s dragen tijdens avondevenementen:

Het koninklijke modeprotocol bevat talrijke, soms lastige regels voor de vrouwelijke royals. Eén zo'n regel schrijft voor dat mensen zoals Queen Elizabeth en Kate Middleton hun jassen in het openbaar niet mogen uittrekken.

Pages