Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962
in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

NL | FR

Home

 

Luxe van schoonheid en draagcomfort
Elke Parmentier-creatie is een streling voor oog en lichaam: de knappe vormgeving, van de hand van onze eigen stylisten, lokt bewondering. En de zorgvuldig geselecteerde pelzen en stoffen voelen zalig aan.

Stijlvolle inspiratie in uw verkooppunt
Breng een bezoek aan één van de  vijf exclusieve verkooppunten. Pas de volledige collectie in bont, omgekeerd lam, leder, daim, regenjassen met bontvoering en kasjmier met pelsafwerking.
Kom uw droommantel met de perfecte pasvorm en snit uit onze nieuwe collectie kiezen.

Eigen collectie en productie:  aanpassingen en maatwerk
Hebt u uw droommantel gekozen dan zorgen wij in ons eigen atelier dat deze perfect past of, indien gewenst, volledig  naar uw maat gemaakt wordt, dit zowel voor dames als voor heren.

Ook voor heren
Parmentier biedt ook voor heren een exclusieve collectie aan. Deze wordt eveneens in ons eigen atelier vervaardigd. Zo zorgen wij ervoor dat de door u uitgekozen jas perfect past of, indien gewenst, volledig op uw maat gemaakt wordt.

Herwerken van oud bont
Parmentier herwerkt eveneens uw oude bontstukken naar een modern model. Parmentier verandert, indien gewenst, ook de look van uw oude glimmende nertsjas in discreet fluweel door de glanzende kroonharen te verwijderen. Zo bekomt u een erg zachte, lichte en soepele pels met een discretere look dan traditionele pels.
Een oude pels kan eveneens verwerkt worden in de binnenvoering van een regenjas of als plaid.
 

Schrijf u in op onze e-nieuwsbrief met tips, trends en interessante weetjes over mode en onze producten.