Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Zes punten waarop u moet letten bij aankoop van omgekeerd lam

Zes punten waarop u moet letten bij aankoop van omgekeerd lam

  1. Let op het gewicht
    Er bestaat omgekeerd schaap en omgekeerd lam. Een omgekeerd lam is lichter en zal u dus meer draagcomfort bieden. Bovendien  is omgekeerd lam ook soepeler wat eveneens uw draagcomfort ten goede komt.
     
  2. Let op de structuur van de vellen.
    De vellen moeten licht van gewicht zijn maar toch een zekere stevige  structuur hebben.  Zo bent u zeker dat het model  dat u gekozen heeft blijft, en uw aankoop niet verandert in een vormloos geheel waaruit alle elegantie na verloop van tijd verdwijnt.
     
  3. Let op de fijnheid van het daim. 
    Mooi omgekeerd lam bezit een fijne en zijdeachtige daimstructuur.  Daardoor zijn de kleuren levendiger en heeft u een mooiere look.  
     
  4. Let op de wijze waarop de vellen zijn samengestikt. 
    Omgekeerd lam, waarbij de vellen zijn samengestikt met een pelsstikmachine, oogt veel eleganter en valt veel soepeler dank zij de millimeterfijne naden. Parmentier vervaardigt haar damescollectie omgekeerd lam met pelsnaaimachines. Tot op de dag van vandaag  is Parmentier een van de weinigen die u deze verwerkingstechniek én slankmaker aanbiedt. Want het is een techniek die zijn roots specifiek in de pelsverwerking vindt. De traditionele producenten van omgekeerd lam hebben deze vaardigheid meestal niet in huis.
     
  5. Omgekeerd lam met lederlook is geen leder.
    Kiest u voor een omgekeerd lam met 'leder' aan de buitenkant dan moet u weten dat dit 'leder' in werkelijkheid een kunstmatig laagje is die men op het daim heeft aangebracht. Bij het dragen van de jas zal deze laag langzaam afslijten waardoor het kledingstuk matter wordt. Op lange termijn verouderen mantels in omgekeerd lam met daim veelal beter dan deze met een lederlook. Aan u de keuze voor welke look u gaat.
     
  6. Is het omgekeerd lam voorbehandeld tegen regen en vuil?
    Uw omgekeerd lam, aangekocht bij Parmentier, is altijd preventief behandeld tegen regenvlekken.

Uw beste garantie in een goede aankoop in omgekeerd lam is een bezoek te brengen aan een van onze 5 exclusieve verkooppunten. U kan er onze exclusieve modellen passen en hun uitstekende pasvorm ervaren. Omdat u een exclusief ontwerp zou hebben ontwerpt Parmentier ieder jaar een nieuwe eigen collectie is omgekeerd lam zodat het aanbod waaruit u kan kiezen altijd nieuw, jong, actueel en exclusief is. Bovendien kan, indien uw maat of kleur niet op voorraad is, dit voor u bijgemaakt worden.