Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Wanneer is iets "exclusief"?

Wanneer is iets "exclusief"?

U verwent uzelf met een “exclusieve” jas. Dat denkt u althans, want de verkoper heeft u bij de aankoop gezegd dat u iets “exclusief” gekocht hebt. Maar is deze wel zo? Hoe groot is de kans dat u bij aankoop van een product, zoals een speciale wagen, exclusieve pelsjas of cape afgeboord met pels, diezelfde wagen, pelsjas of cape frequent in het straatbeeld tegenkomt, en het dus zijn exclusief karakter verliest?

Voor de Belgische markt is er een soort stelregel bij luxe-merken die stelt dat wanneer de verkoop van een product de grens van 4.000 exemplaren overstijgt, de kans groot is dat u dit product geregeld in het straatbeeld zal zien en het dus zijn exclusief karakter verliest. Wanneer de verkoop onder de 500 stuks blijft dan is de kans zelfs klein dat u uw “exclusieve” aankoop ergens in het straatbeeld tegenkomt en kan men effectief van een exclusief product spreken.

Wie bij Parmentier zichzelf verwent met iets “exclusief” mag zeker zijn dat zijn aankoop effectief “exclusief” is, want Parmentier maakt nooit 500 stuks van hetzelfde item.