Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Parmentier collectie herfst-winter 2013-2014

Parmentier collectie herfst-winter 2013-2014

De Parmentier-collectie werd zoals altijd ontworpen door de stylisten van het Huis Parmentier en wordt dit jaar gepresenteerd door Els Tibau, ex miss Belgian beauty.  Deze collectie is ontworpen voor zij die op zoek zijn naar het mooiste en het comfortabelste om zich mee te verwennen.

Naast een exclusief aanbod aan pelscreaties, biedt Parmentier ook een gevarieerd aanbod  is pels gerelateerde creaties zoals omgekeerd lam en regenmantels met binnenvoering en afwerking in bont. Er is eveneens een collectie kasjmiermantels en capes afgewerkt met pels.

Voor Parmentier bepaalt de kwaliteit van de authentieke materialen mee de schoonheid van het kledingstuk. Daarom gebruikt Parmentier steeds de mooiste kwaliteiten die de markt aanbiedt. Bij de regenjassen wordt o.a. 100%wol-gabardine gebruikt. Bij pels verbindt Parmentier zich er eveneens toe om een maximaal aantal OA-labelled pelzen (Origine Assured) aan te kopen. Dit label biedt duidelijkheid over de herkomst van de pels. Van elk pelsproduct dat het OA-label draagt, is men zeker dat de gebruikte vellen afkomstig zijn van een land waar de pelsproductie onderworpen is aan erkende en gevestigde regelgeving en normen..

Voor de moderne actieve vrouw staat luxe gelijk aan comfort. Ze wil van het leven én van haar vrouwelijkheid genieten, maar wel op een stijlvolle manier! Daarom tekende het stylistenteam van Parmentier creaties uit met perfecte pasvormen en vrouwelijke belijningen, die zalig zitten én ook draagbaar zijn bij zachtere winters. In deze ontwerpen wordt op een subtiele manier de nieuwe tendenzen verwerkt, die geshowd werden op de catwalks van Milaan, Londen en Parijs. Deze tendensen stralen authenticiteit, zelfvertrouwen en vrouwelijkheid uit. In de Parmentier-collectie zijn deze eigenschappen in  diverse actuele belijningen vertegenwoordigd. Zo zijn er ontwerpen met een O-lijn, zeer smalle rechte jassen en getailleerde jassen met een wijde rok die extra de taille en elegantie van de dame tot uiting doen komen. Zoals altijd bezit iedere Parmentier-creatie dat tikkeltje tijdloze klasse waardoor deze jarenlang het mooiste kledingstuk blijft.

De prachtige Herfst-Winter creaties zijn verkrijgbaar in diverse actuele kleurtinten (camel, parelkleur, zwart, grijs en bruin) en geven de vrouw die een Parmentier jas draagt onmiddellijk het gevoel dat ze de juiste keuze heeft gemaakt. Doordat Parmentier een eigen atelier heeft kan ieder stuk uit de collectie, indien nodig, opnieuw aangemaakt worden in de maat of de kleur die de klant wenst.