Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Interview met Els Tibau: wat kiest zij uit de Parmentier collectie?

Interview met Els Tibau: wat kiest zij uit de Parmentier collectie?

Tijdens de foto-opnames had Els volop de kans om de nieuwe modellen uit de Parmentier-collectie uit te proberen. Wij vroegen aan Els welk model uit de pelscollectie zij verkoos en waarom.

Els, welke jas was je favoriet?
" Er waren veel stukken die ik mooi vond. De vest in saffierkleurige nerts sprong er voor mij echt uit. De unieke kleur en de enorm flatterende snit, maken dat deze vest mijn absolute favoriet uit de collectie is. Bij mijn aankomst op de set was de vest me al onmiddellijk opgevallen tussen de andere stukken op het rek. Toen de ploeg nog alles aan het opstellen was voor de shoot en ik nog bij de make-up moest passeren, kon ik het niet laten om de vest al eens aan te trekken op mijn jeans. En ja, ik was direct verkocht. Tijdens de shoot droeg ik de vest op een avondkleedje.  Terwijl de vest op mijn jeans jong en sportief oogde, oogde deze op het avondkleed dan weer erg stijlvol en chique. Een prachtige en enorm veelzijdige vest. “

Welk stuk uit de collectie kon je het meest verrassen? 
“Dat is zonder twijfel de mantel in omgekeerd lam. Het onderstuk stuk van deze mantel kan je er afritsen, zodat je deze zowel als mantel en als vestje kan dragen. Ik ben iemand die graag vesten draagt, maar als het echt koud is, duffel ik me graag in een lange mantel. Met dit model kan je de lengte iedere morgen zelf bepalen in functie van de weersomstandigheden en wat je eronder draagt? Super leuk gevonden”

Wat is je nog bijgebleven van deze shoot?
“ Tijdens de nachtelijke shoot begon het op een bepaald moment te druppelen en werd het behoorlijk fris. We waren toen net bezig met de opname van de regenjas met pelsvoering.. Die pels in de regenjas voelde heerlijk zacht aan en gaf me een warm gevoel van welbehagen. Op zo een moment begrijp je waarom veel vrouwen zich aangesproken voelen door pels. Pels in inderdaad de ultieme luxe in kleding. Het is een streling voor het oog en een waar genot op gebied van draagcomfort. ”