Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Iets waaraan u zeker moet denken in de maand mei !

Iets waaraan u zeker moet denken in de maand mei !

De maand mei is de ideale maand om uw bontjas uit de kast te halen en aan een grondig onderzoek te onderwerpen.
Is het model nog in de mode? Carrure, mouwen, lengte… Is er slijtage aan de boorden van de mouwen of de zakken? Is de jas al langer dan 4 jaar niet gereinigd geweest? Zo ja, dan komt u best in de maand mei langs met uw pelsjas. Dan is hij zeker klaar tegen volgende winter.

Wat kan u zoal doen met oude pels?
Bont is een kostbaar materiaal. Wanneer een bontjas uit de mode is en/of niet meer past, kan die volledig uit elkaar gehaald worden en op basis van een actueel model omgetoverd worden tot iets compleet nieuws.

Naar een actueel model

U kan uw oude pels – ongeacht maat of model - bij ons laten omtoveren en veranderen tot iets compleet nieuws en hedendaags waaraan u opnieuw veel plezier beleeft. Maak uw keuze op basis van onze exclusieve bontcollectie.

Naar actueel model met andere look

Parmentier kan het uitzicht van bepaalde pelssoorten volledig veranderen. Zo kunnen we de look van uw oude glimmende nertsjas veranderen in discreet fluweel. Door de glanzende kroonharen van de pels te verwijderen! Zo krijgt u een erg zachte pels met een fluweelachtig uitzicht en met een volledig andere look dan de traditionele pels. Bovendien wordt uw pels door deze verwerking ook lichter en soepeler.

Naar een binnenvoering

Uw oude pelsjas kan, al dan niet geschoren, de binnenvoering in uw nieuwe regenjas worden.
Deze regenjas maken we dan speciaal voor u en we integreren er uw oude pels in. Maak uw keuze op basis van onze exclusieve luxe regenjassen.

Als afboording op een textieljas

Een oude pelsjas kan ook gerecupereerd worden om er mooie kragen en afboordingen op uw textieljassen van te maken. U kan tevens bij ons een nieuw kledingstuk in omgekeerd lam of kasjmier aankopen en uw pels laten opzetten.

Plaid voor zetel of bed

Als plaid voor in de zetel of op bed

Beschikt u over een oude mantel in luipaard, ocelot of vos die u niet maar draagt? Laat er door ons een mooie plaid van maken voor in de zetel of op bed.

 

Kom nu langs !

Dan is uw jas zeker klaar tegen dit najaar.