Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Geef uw outfit een luxueuzere uitstraling tijdens de feesten

Geef uw outfit een luxueuzere uitstraling tijdens de feesten

Met een paar kleine trucjes kunt  u uw outfits er een stuk meer ‘couture’ doen uitzien. Hier volgen vijf tips die het verschil maken.

1. Let op pasvorm en mouwlengte
Een blouse, een jurkje of een (bont)jasje ziet er al veel beter uit als het is aangepast aan uw lichaam. Let dus goed op de pasvorm bij de aankoop van zulke kleding. Ga ook na of de lengte van de mouwen van uw jas correct is. Kleding met een goede pasvorm voor uw lichaam en met de juiste mouwlengte ziet er mooier en meer ‘couture’ uit.

2. Onderhoud uw kleding
Verzorg uw kledingstukken goed en breng ze tijdig naar de wasserij of nieuwkuis. Voor bont is een tweejaarlijkse reiniging aanbevolen, zeker voor langharig, geschoren of geëpileerd bont. Het reinigen van bont gebeurt volgens een uniek, natuurlijk (en eeuwenoud) procédé dat ervoor zorgt dat de schoonheid van uw bont behouden blijft. De haren van uw bontjas staan terug mooi open en uw bontjas ziet er na zo’n reinigingsbeurt weer helemaal als nieuw uit.

3. Denk ook aan (bont-)accessoires
Een look kan er meteen al ‘chiquer’ uitzien door het toevoegen van passende accessoires. Een mooie ketting, ring of ‘arm candy’ kan uw outfit al heel wat meer uitstraling geven. Een losse bontkraag op uw kleedje, vestje, pull of winterjas zorgt ervoor dat deze er onmiddellijk een heel stuk exclusiever uitzien. En in plaats van handschoenen om je handen warm te houden is er ook de moffel in bont.  Zoveel 'chiquer'! 

4. Kies voor klasse of glamour
Donkere kleuren zijn iets soberder en geven u al snel een ‘klassevolle’ uitstraling. Zwart en donkerbruin zijn flatterend voor elke vorm en  kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met andere winterkleuren.Lichtere kleuren, zowel in pels, kasjmier als omgekeerd lam daarentegen, ogen altijd ‘glamoureuzer’. Aan u de keuze: klasse of glamour.

5. Investeer in een degelijke jas
Een kledingstuk waar u echt niet mag op besparen is een winterjas. Niet alleen omdat het een kledingstuk is waaronder u veel kan verstoppen, maar ook omdat het meteen in het oog springt. Kiest u voor kwaliteitsvol omgekeerd lam of bont dan heeft u automatisch een ‘luxueuzere’ uitstraling. Bont is zeer veelzijdig en past zowel bij jeans (‘Casual chic’) als op een avondkleed. En als 'exclusief' alternatief voor de jas is er ook de cape, afgeboord met bont. Past altijd van maat, kan boven alles gedragen worden en oogt altijd meer ‘couture’.