Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Els Tibau als eyecatcher voor Parmentier

Els Tibau als eyecatcher voor Parmentier

Stijl. Dat straalt de nieuwe herfst- en wintercollectie van Parmentier uit.
En dus stelt een modern stijlicoon de nieuwe collectie van Parmentier voor: Els Tibau.

Els Tibau staat in 1974 voor het eerst in de spotlights als finaliste van de prestigieuze modellenwedstrijd ‘Look of the year’. De 20-jarige blondine onderscheidt zich door haar natuurlijke flair, sterke persoonlijkheid en hoge x-factor.  Vervolgens start haar carrière als mannequinmodel. Ze holt van het ene defilé naar het andere, poseert voor ontelbare fotoshoots en figureert in 1995 in de zomertrailer van VTM.

In 1996 wint Els met glans de nationale missverkiezing ‘Miss Belgian Beauty’ en mag twaalf maanden lang het felbegeerde kroontje dragen. Eind 1997 gaat Els Tibau aan de slag als omroepster bij VTM.

Op het televisiescherm presenteert ze het reportagemagazine ‘Hart van Vlaanderen’. In het voorjaar van 2008 presenteert Els Tibau haar eigen tv-programma ‘Droomhuis onder de zon’ bij VijfTV.  In 2010 maakt Els de VIJFtv kijker wegwijs in de mooiste steden van Vlaanderen in het wekelijkse City Visit programma “Weekendje Weg”.

Het programma “Weekendje Weg” groeit uit tot één van de populairste programma’s op de Vlaamse buis, niet in het minst door de klasse en stijl die Els in het programma legt. Ze presenteert, showt de kleding, levert week na week topinterviews af met zowel ondernemers als personaliteiten van een stad of dorp en gidst de kijker langs de mooiste plekjes van een regio.

Voorjaar 2013 pakt het topmerk L’Oreal uit met Els als het gezicht van het nieuwe product INOA. Dit najaar is Els Tibau de eyecatcher voor de herfts-wintercollectie van Parmentier.

Last but not least draagt Els het hart op de juiste plaats. Ze zet zich belangeloos in voor Het Rode Kruis, Clinic Clowns en verenigingen voor coeliakiepatiënten en autistische kinderen.