Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Blackglama campagne met Carolyn Murphy

Blackglama campagne met Carolyn Murphy

Blackglama  is alom bekend voor zijn mooie en opvallende zwart-wit advertentiecampagnes met wereldsterren in zwarte nerts gehuld. Al 40 jaar op rij adverteert Blackglama met grootse sterren. Zo zijn o.a. Janet Jackson, Elizabeth Taylor, Barbara Streisand, Cindy Crawford, Gizele Bündchen, Linda Evangelista, Liza Minnelli, Naomi Campbell, Audrey Hepburn, Diana Ross en Elizabeth Hurley het uithangbord geweest van  Blackglama.

Dit jaar pakt Blackglama uit met Carolyn Murphy, topmodel en gezicht van het cosmeticamerk Estéé Lauder.  De zeer speciale ijzige winterfoto’s doen de toeschouwer onmiddellijk zin krijgen om zich in  zo een prachtige warme nertsjas te duffelen. 

Blackglama nerts is een gekweekte nerts, gehouden rond de Grote Meren (Great Lakes) aan de grens tussen Amerika en Canada. Deze zwarte nerts bezit een uitzonderlijke zwarte kleur. Deze kleur vertoont nuances die men onmogelijk kan nabootsen door het zwart verven van nertsen. Typisch voor Blackglama nerts zijn de zeer korte kroonharen die maar net boven de onderwol uitsteken.

Bij Parmentier is Blackglama  nerts in de pelscollectie aanwezig.