Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

La Maison Parmentier
Artisan – Designer

Janet Jackson maakt derde jaar op rij publiciteit voor pels

Janet Jackson maakt derde jaar op rij publiciteit voor pels

Janet Jackson heeft duidelijk een voorliefde voor bont. Voor de derde maal op rij is zij bereid gevonden om het boegbeeld te zijn van het prestigieuze nertslabel “Blackglama”.

Blackglama nerts is een gekweekte nerts, gehouden rond de Grote Meren (Great Lakes) aan de grens tussen Amerika en Canada. Deze zwarte nerts bezit een uitzonderlijk mooie, zwarte kleur. Deze natuurlijke kleur vertoont nuances en bezit tevens een uitstraling die door het zwart verven van nertsen niet kan worden nagebootst. Typisch voor Blackglama nerts zijn de zeer korte kroonharen die maar net boven de onderwol uitsteken.

Dit soort nerts is wereldwijd bekend, niet enkel bij bontliefhebbers, voor zijn mooie en opvallende zwart-wit advertentiecampagnes met wereldsterren gehuld in zwarte nerts. Al vele decennia zijn topvedetten als Elizabeth Taylor, Barbra Streisand, Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Linda Evangelista, Liza Minnelli, Naomi Campbell, Audrey Hepburn, Diana Ross en Elizabeth Hurley bereid gevonden om het uitgangsbord te zijn voor het merk Blackglama.

De naam Blackglama verwijst naar de zwarte nerts (Black mink) en de lokale vereniging van nertsenhouders (Great Lakes Mink Association).